ثبت برند جهانی
ثبت برند جهانی به دو شکل موافقتنامه های Tripsو مادرید انجام می شود که هریک دارای قوانین خاص خود می باشند. با ثبت برند جهانی می توانید کالا و خدمات خود را جهانی سازید البته این جمله بدین معنا نیست که برند شما در تمامی کشور های جهان به ثبت برسد بلکه این یک اصطلاح است و شما با ثبت جهانی برند خود از حمایت های مربوطه آن برخوردار خواهید شد.با ثبت جهانی برند در کنار برند ثبت شده مشخصه R می آید که این نماد هویت جهانی برند می باشد که دراری اعتبار 10ساله است و اگر شخص مایل به ادامه مالکیت خود باشد مجددا باید تمدید کند در غیر این صورت هیچ حق مالکیتی نسبت به آن دیگر ندارد.در سطح بین الملل تمامی ثبت و تغییرات در علامت های تجاری به ثبت در روزنامه رسمی نیازی نداشته و باید گفت که ثبت بین الملل تمامی قوانین ثبتی کشورهارا شامل می شود.
توافقنامه trip طبق قوانین تجارت جهانی WTO انجام می شود.این توافقنامه را بیش از 150کشور امضا کرده و عضو آن شده اند.ثبت برند در این توافقنامه برند را بدون هیچ واسطه ای در سوئیس به ثبت جهانی می رساند.یعنی برای ثبت برند در این توافقنامه نیازی به ثبت در کشور مبدا نیست.لازم به ذکر است که این توافقنامه را ایران امضا نکرده و عضو آن نمی باشد.
توافقنامه مادرید به این صورت است که شرط ثبت برند به صورت بین المللی در مرحله اول ثبت در کشود مبدا می باشد.برای عضویت در این سیستم اشخاص باید یک اظهارنامه بین المللی را به اداره مالکیت صنعتی تسلیم کرده و کشورها ی مد نظر خود را از بین 85کشوری که عضو مادرید هستند انتخاب و فعالیت خود را در در آن کشورها شروع کند تا مورد حمایت های لازم هم قرار گیرد.
شخص باید تقاضانامه بین المللی خود را به یکی از این 3زبان ترجمه کند : فرانسه،انگلیسی و اسپانیولی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای از حمایت و خدمات ثبت علائم تجاری خود در کشورهای این توافقنامه بهرمند شود.
خواندن ثبت برند بین المللی ( ثبت مادرید) قبل از هر کاری به شما توصیه می شود.
خلاصه موافقتنامه و پروتکل مادرید
اولین اقدام جهت حمایت ازعلامت تجارتی و برخورداری از حقوق مرتبط با آن ثبت علامت در بعد داخلی )ملی( طبق کنوانسیون پاریس میباشد. با نگرشی برتاریخچه این کنوانسیون درخصوص حمایت از مالکیت صنعتی در می یابیم که به منظورحمایت از علائم تجارتی درسطح بین المللی بموجب کنوانسیون مزبور صاحب علامت (شخص حقیقی یا حقوقی) میبایست بطور جداگانه تعدادی تقاضانامه را در ادارات کشورهای مختلف عضو به زبانهای گوناگون با پرداخت هزینه های متفاوت و صرف زمان طولانی، تودیع نماید. به همین منظور جهت تسهیل روند ثبت بین المللی و تحصیل حقوق ناشی از آن تعدادی از کشورهای عضوکنوانسیون پاریس اتحادیه بین المللی را جهت حمایت از مالکیت صنعتی در راستای کنوانسیون مزبور تشکیل داده و درآن سیستم مادرید را بعنوان دستورالعمل ثبت بین المللی علائم تجارتی تصویب نمودند. این سیستم شامل دو معاهده موافقتنامه مادرید مورخ ۱۸۹۱ و پروتکل مرتبط با آن مصوب ۱۹۸۹ میباشد. این سیستم از طریق دفتربین المللی وایپواداره میشود، هرکشورعضوکنوانسیون پاریس برای حمایت ازحقوق علائم تجارتی اتباع خویش در سایرکشورها، میتواند عضو موافقتنامه، پروتکل و یا هردو آنها گردد.
مدارك مورد نياز ثبت بين المللي برند در سيستم مادريد :
نامه درخواست ثبت بين المللي برند با درج اسامي كشورهاي مورد نظر
معرفي نامه برروي سربرگ شركت همراه با امضاء مديران و دارندگان حق امضاء همراه با مهرشركت برای اشخاص حقوقي و درصورت مراجعه وكيل رسمي ارائه وكالتنامه دادگستري مقدور می باشد.
كپي شناسنامه و كارت ملي مديران و دارندگان حق امضاء شركت
روزنامه تاسيس و آخرين تغييرات شركت برای اشخاص حقوقي
ارائه كپي شناسنامه و كارت ملي برای اشخاص حقيقي در صورت مراجعه وكيل رسمي ارائه وكالتنامه دادگستري
اظهارنامه يا اصل گواهي ثبت علامت تجاري درايران جهت رؤيت و كپي آن جهت ضبط در پرونده يا ارائه كپي گواهي ثبت علامت تجاري
تكميل فرم مخصوص لاتين پس ازمشخص شدن كشورهاي موردنظر
برگه محاسبه هزينه ها همراه با مهر و امضاء متقاضي
رسيد مربوط به پرداخت هزينه بررسي اظهارنامه ثبت بين المللي (پس ازدريافت معرفي نامه از اداره جهت مراجعه به بانك ملي - شعبه عباس آباد )
: کشورهای عضو سیستم ثبت بین المللی مادرید
آنتیگوا و باربادو 19. جمهوری چک 37. ايران 55. ماداگاسكار 73. سان مارينو
آلبانی 20. آلمان 38.ايسلند 56. مقدونيه 74. سائوتومه و پرينسپ
ارمنستان 21. دانمارک 39. ایتالیا 57. مغولستان 75. سوريه
بن اير 22. الجزیره 40. ژاپن 58. موزامبيك 76. سوازيلند
اتريش 23. استونی 41. کنیا 59. ناميبيا 77. تاجيكستان
استراليا 24. مصر 42. قرقیزستان 60 . نروژ 78. ترکمنستان
آذربایجان 25. اتحادیه اروپا 43. كره جنوبي 61. عمان 79. تركيه
بوسنی و هرزه گوین 26. اسپانیا 44. كره شمالي 62. لهستان 80.. اوكراين
بلغارستان 27. فنلاند 45. قزاقستان 63. پرتقال 81. . آمریکا
. بحرين 28. فرانسه 46. لیختن اشتاین 64. روماني 82 . اوزبكستان
. بوتان 29. انگلستان 47. ليبريا 65. صربستان 83.. ويتنام
. بوتسوان 30. گرجستان 48. لسوتو 66. روسيه 84.. زامبيا
. بنلوكس 31. غنا 49. لیتوني 67. سودان 85.. كوراكائو
. بلاروس 32. یونان 50 .لتوني 68 . سوئد 86. سينت مارتين
سوئیس 33. کرواسی 51 . موروكو 69. سنگاپور
. چین 34. مجارستان 52 .موناكو 70. اسلوونی
. کوبا 35. ایرلند 53 . مولداوي 71. اسلوواکی
. قبرس 36. --- 54 . مونته نگرو 72. سییرالئون
کارشناسان مشاور ما آمادگی دارند همه روزه از ساعت 8 الی 22 برای مشاوره رایگان تلفنی و حضوری در خدمت شما عزیزان باشند
نظرات (0)