ثبت شرکت
هرشرکت برای به ثبت رسیدن نیاز به ثبت و انتخاب نام دارد که با اخذ مجوز ثبت آن و ارائه کلیه مدارک شرکت، ثبت نام امکان پذیز خواهد بود. باید توجه داشت شخصی که متقاضی نام است باید یک نفر از سهام داران و یا وکیل رسمی دادگستری یک موسسه ثبتی و حقوقی با ارائه مدرک خود باشد.
برای انتخاب نام شرکت باید شرایط خاصی لحاظ شود :
1-نام شرکت نباید از قبل در اداره کل ثبت شرکت ها به ثبت رسده باشد و یا وجه تشابهی با نام های ثبت شده داشته باشد که از طریق بانک اطلاعاتی می توان از این امر باخبر شد.
2-نام شرکت نباید بیگانه و غیر فارسی باشد و باید دارای ریشه فارسی بوده و در فرهنگ نامه دهخدا به ثبت رسده باشد اگر از فارسی بودن نام انتخابی خود مطلع نیستید می توانید با مراجعه به فرهنگ لغت از این قضیه مطلع شوید.
3-استفاده از اسامی افراد مشهور به دلیل فریب افکار عمومی در نام شرکت ممنوع می باشد.
4-اسامی نباید خلاف نظم عمومی و مذهبی باشد.
5-کلماتی که بر نوع فعالیت دلالت دارند مانند تجاری،مهندسی و .. به دلیل وجه تشابه قابل استفاده در نام شرکت نمی باشند و یا میتوان 3سیلاب نام را انتخاب کرده و این لغات را اضافه کنیم اما باید به خاطر داشته باشیم که جزء نام به حساب نمی آیند.
6-یکسری از کلمات را می توان در نام شرکت استفاده کرد اما نیاز به اخذ مجوز دارد که عبارتند از :
بنیاد، انجمن، کانون، تشکل، بانک، بهزیستی، بهداشت، گمرک، ارشاد، تبلیغ،تبلیغات، فرهنگی هنری ، صندوق قرض الحسنه ، لیزینگ و...
7-از کلماتی مانند ایران ، کشور و ملت و.... برای جلوگیری از سوء استفاده نمی توان در نام شرکت استفاده کرد.
8-اشخاصی که قصد استفاده از گویش ها و لهجه های محلی را دارند، باید یک تاییدیه از کتب فرهنگ بومی و یا از فرمانداری، شورای شهر و یا بخشداری ارائه دهند که در این صورت بلامانع می شود.
9-افرادی که قصد آوردن نام مکان را در نام شرکت خود دارند باید حتما شرکت را درآن محل ثبت و تاسیس کرده و مدارکش را ارائه دهند.
10-اسامی و عناوین دولتی کشور به عنوان نام شرکت پذیرفته نخواهد شد.
11-استفاده از اسامی ائمه و اطهار ممنوع می باشد مگر برای موسسات خیریه و زیارتی که ان هم با اخذ مجوز امکان پذیر است.
12-شرکت هایی به صورت مشارکتی کار می کنند می توانند از نام کامل شرکت خارجی و قسمتی از نام فارسی استفاده کنند و یا قسمتی از نام شرکت خارجی به همراه نام کامل فارسی که در هر صورت باید مدارک و اوراق شرکت خارجی را به همراه ترجمه رسمی ارائه دهند.
13-نام های فارسی را با همان رسم و خط و کامل می توان یه نمایندگی و شعبات شرکت های خارجی ارائه داد.
14-نام هایی که تایید شده و ثبت می رسند دیگر امکان انتقال به دیگری را ندارند حتی با تنظیم سند!
15-نام هایی که جزء نام مضاعف نباید استفاده شوند :
باور- میکروبرد- تست – استار – تک – مدرن – پیک – امنیت- کارواش – فانتزی – شهروند – اقتصاد -میهن – جوانان – ایمان – دکوراسیون – هدف – سپاه – تکنیک – دیتا- تک نو- تکنولوژی – اورست – مونتاژ- ونوس – دفتر- ایتال – بیو- کنترل – متریک – مترلژی - ملی – ایران- ملت- کشور- انتظام- نظام- نفت – پتروشیمی – دادگستر- بنیاد –سازمان – مرکز – بهزیست – بانک – بسیج- جهاد – آسانسور – آژانس- ایثار-ایثارگران – شاهد – شهید- آزاده- جانبازان- تکنو – فامیلی -فیلتر – نیک-
16- درصورت سپری شدن زمانی بیش از 3 ماه از تاریخ تأیید نام و درصورت عدم ثبت شرکت به دلایل مختلف، و همچنین تغییرنام متقاضی می بایست نسبت به واریز مبلغ فوق به شماره حساب مربوطه و ارائه فیش آن اقدام نماید.
17- برای انتخاب نام شرکت های تعاونی باید نام های پیشنهادی را در برگه ای جداگانه از مراجع وزارت تعاون درخواست کرد.
18-موسسات غیر تجاری و تعاونی از هزینه انتخاب نام معاف می باشند.
اینکه چه نوع شرکتی ثبت کنید در روند کاری شما بسیار مهم است ، با خواندن 7 نوع شرکت که می توانید ثبت کنید نوع شرکت خود را دقیق انتخاب کنید.
با توجه به مطالعه نکات ذکر شده در راهنمای تعیین نام شرکت، چگونگی مراحل تعیین و بررسی آن مشخص می گردد ،اما در صورتی که متقاضیان ثبت شرکت برای نام شرکت خود نیاز به پیشنهاد نام دارند می توانند با کارشناسان ثبت هما تماس حاصل نموده و از بانک نام ثبت هما استفاده نمایند
ثبت هما برای پیشنهاد نام شرکت دارای بانک نام می باشد که در آن از نام هایی استفاده شده که دارای معانی زیبا هستند و از لحاظ ثبتی این اسامی از قبل استعلام گرفته شده می باشند ،بدین معنی که از این کلمات در نام شرکتهای ثبت شده به ندرت استفاده شده اند و به همین دلیل احتمال ثبت آنها بسیار بالا می باشد
برای استفاده از بانک نام هما هم اکنون تماس بگیرید
نظرات (0)